5 Aralık 2013 Perşembe

SN. ADNAN OKTAR'DAN HİKMETLİ AÇIKLAMLAR "KISA KISA"

TEK DOSTUMUZ ALLAH'TIR

İNSAN DÜNYADA DA AHİRETTE DE TEK DOSTU, VELİSİ VE KORUYUCUSU, YARATICISI OLAN ALLAH İLE BERABERDİR. İNSANIN CENNETTE YANINDA GÖRECEĞİ PEYGAMBERLER, ELÇİLER, SALİH MÜMİNLER, HURİLER VE GILMANLAR İSE ALLAH'IN DOSTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE YAKINLIĞINI EN YOĞUN TECELLİ ETTİRDİĞİ VARLIKLARDIR.


KADERİ DURDURAMAZLAR


Şimdi vargüçleriyle kaderi durdurmaya çalışıyorlar ama KADERİN BİR ÖZELLİĞİ VARDIR: DURDURULAMAZ. Yani maddeyi şekle şemaile sokabilirsin, birçok şeyi şekle, şemaile sokabilirsin ama kaderi değiştiremezsin. KADERİN ÖZELLİĞİ; EZİCİDİR KADER. EZE EZE İLERLER, HİÇBİR GÜÇ DURDURAMAZ KADERİ CENAB-I ALLAH’IN İZNİYLE.


HZ. MEHDİ (AS) ZUHUR ETTİĞİNDE:


Hz. Mehdi zuhur etse -gelse demiyorum- zuhur etse 1 ay bile sürmez, 15 GÜNDE CEHENNEMDEN CENNETE DÖNER ORTALIK. CEHENNEMİ CENNETE ÇEVİRİR MEHDİ (AS). Çok süratli, fazla bir şey yapmadan. Sırf candanlığıyla, samimiyetiyle. Çünkü iletişim mükemmel. İnternet var, radyo var, televizyon var. Eskisi gibi değil. Onun için güzel şeyler olacak.


Değerli sanatçılar hep çileyle yoğrulmuş insanlar. ACI ÇEKMEYEN BİR İNSANIN SANATÇI OLMASI ÇOK ZOR. Çocukluklarında çok şiddetli azap, ızdırap çekmiş, fakir, zor şartlarda yaşamış insanlar neşenin, sevincin kıymetini iyi bilen insanlardır. Sanat yönleri de o yüzden çok çok güçlü oluyor.


EN ÇOK SEVGİYİ SEVDİRMİŞTİR BİZE ALLAH. HOŞ BİR HİS OLARAK, YEDİNCİ BİR HİS DİYELİM. YEDİNCİ HİS OLARAK SEVGİ VAR. Tarif edebilene aşkolsun.Tarif edemiyoruz, bir hoşluk. Sevgi tarif edilemeyen bir duygu; Allah tarafından yaratılmış ama temel kaplayan duygu o işte. Sevgidir.


MAŞAALLAH İNŞAALLAH ZİKRİ

MAŞAALLAH, İNŞAALLAH ZİKRİNİ DÜNYANIN ATOMLARI SÜREKLİ HİSSEDER. Kader o zaman sürekli dünya hakimiyetine doğru kayıyor.KADERİN GIDASI 'MAŞAALLAH, İNŞAALLAH'. Kader sever maşaAllah’ı, inşaAllah'ı.


"MEHDİYET MUCİZEYLE OLACAK BİR OLAYDIR." 


Şimdi normal zeminde İslam’ın dünyaya hakim olması imkansızdır. Yani bu normal, bilinen şartlarda imkansız gibi görünüyor. Ama bakın BÜTÜN TABİAT OLAYI DEDİKLERİ OLAYLAR HEPSİ MEHDİ’YE YARDIM EDECEK ŞEKİLDE OLUYOR ŞU AN. Yani tabiat olayı oluyor onların tabiriyle, özel olarak. Mesela ben size örnek vereyim: Hz. Musa’nın sahabileriyle, talebeleriyle Firavun’un elinden kurtulması normalde imkansız, mümkün değil. Onların tabiat olayı dediği olay Allah’ın emriyle o anda meydana geliyor. Adam diyor ki; “İşte o bir kereliğine olmuş” Hangi bir kereliğine? Peki Bedir’de nasıl oluyor? Uhud’da nasıl oluyor? Resulullah (sav)’i yatağında şehit etmeye kalktılar. Resulullah (sav) Hz. Ali’yi yatağına yatırdı, konu bitti. SOKAKTA GEZİYOR ZATEN RESULULLAH (SAV), OK ATAR ŞEHİT EDERLER, MIZRAK ATAR ŞEHİT EDERLER, BIÇAK ATAR ŞEHİT EDERLER. TOPTAN SALDIRIRLAR ŞEHİT EDERLER. OLMUYOR, MUCİZE OLARAK OLMUYOR. MEHDİYET DE BU TARZDIR. YANİ MUCİZELER GELİŞEREK OLUYOR.


"DÜNYA MASONLUĞU İSLAM’IN DÜNYA HAKİMİYETİNDE ÇOK BÜYÜK GÖREV ALACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR."


 Şimdi masonlarla görüştüğümde o liderleri olan- ki bunlar Amerikan masonluğuna hakimler, Avrupa masonluğuna hakimler. Gelen bu üstad zaten İtalyan. Locaların genel üstadı. Benim gördüğüm samimiler, Allah inancında samimiler. HAKİKATEN DÜNYANIN BARIŞA, KARDEŞLİĞE, SEVGİYE DOĞRU GİTMESİNİ İSTİYORLAR. AMA “TEK MASONLUKLA BUNUN OLMAYACAĞI BELLİ” DEDİLER. “SİZLERİN KATKISI DA ÇOK ÖNEMLİ” DEDİLER. İşte Allah masonları, Rotaryenleri, Rotaraktları, Diner’s, Lions Club falan hepsini, tarikatları, cemaatleri hepsini vesile edecek gibi görünüyor.

"MASON ARKADAŞLAR DA DEFALARCA “HOCAM EMRİNİZDEYİZ” DEDİLER." 


Defalarca, “Estağfurullah” dedim. “Yok” dediler “TEVAZU OLARAK SÖYLEMİYORUZ, EMRİNİZDEYİZ” DEDİLER. Ki “Bütün Avrupa masonluğu bize bağlı” dediler.
MASONLARIN ÜSTAD-I AZAMI OLAN BİR İNSAN, AVRUPA MASONLARI ADINA GELİYOR VE “HOCAM EMRİNİZDEYİZ” DİYOR. Bu Allah’ın İslam’a ve Müslümanlara nasıl insanları yardımcı kıldığının açık delili. “AMA HER NE SÖYLERSENİZ, TEK BİR TELEFONUNUZ KAFİ” DEDİ.
BÜTÜN LOCALAR DA “EMRİNİZDEYİZ” DİYORLAR. OLAĞANÜSTÜ BİR ŞEY BU.

ADONAY “EFENDİ, SEYYİD” DEMEKTİR. Adonay Arapça’daki seyyidin karşılığıdır. Arapça’da seyyid, Türkçe’de efendi, İbrani dilinde de Adonay aynı kelimelerdir. Aynı zamanda Adonay Kral Mesih’in, Hz. Mehdi’nin Tevrat’ta geçen ismidir.


İTTİHAD-I İSLAM'I İSTEMEK FARZDIR


MÜSLÜMANLARIN HATASI, EKSİĞİ VARSA İTTİHAD-I İSLAM’I İSTESİNLER. İTTİHAD-I İSLAM DÜZELTİR. Tek tek o onu düzeltmeye çalışıyor, o onu düzeltmeye çalışıyor. Kardeşim, sizin yapabileceğiniz şeyler değil. DÜZELME İSTİYORSANIZ İTTİHAD-I İSLAM’I İSTEYİN. Ulema zaten iç içe olacaktır. Mehdi başlarında olacaktır. Ne diyorlarsa uyarız, konu kökünden hallolur. Herkes uyar. Herkes ayrı bir kafada, her yerden ayrı bir fikir geliyor. O onu eleştiriyor, o onu eleştiriyor, o onu beğenmiyor, sonu gelmez. Dürüstlerse İttihad-ı İslam’ı istesinler. İTTİHAD-I İSLAM’I İSTEDİN Mİ ONLARIN EKSİK DEDİĞİ, KUSUR DEDİĞİ, YANLIŞ DEDİĞİ HER ŞEY BİR HAFTANIN İÇİNDE HALLOLUR. EN, EN, EN UZUN SÜREYSE BİR AY. HİÇBİR KUSUR, EKSİK KALMAZ. HER ŞEY DÜZELİR.
Bütün dünyada hem ekonomi çöküyor, hem dünya çöküyor. İMANSIZLIĞIN BEREKETSİZLİĞİ, UĞURSUZLUĞU DÜNYANIN ÜSTÜNE ÇÖKTÜ. MUAZZAM BİR UĞURSUZLUK ÇÖKTÜ DÜNYANIN ÜSTÜNE. MEHDİ ÇIKMADAN BU UĞURSUZLUK ÇÖZÜLMEZ, BU BELA ÇÖZÜLMEZ.


İNTİHAR HARAMDIR


Para için intihar etmeye kalkan para için adam da öldürür, hırsızlık da yapar, ahlaksızlık da yapar. Para için intihar etmek ne kadar aşağılık bir hareket, ne kadar küçük düşürücü bir şey.
İNTİHAR AHLAKSIZLIKTIR, CİNAYETTİR, KATİLLİKTİR, CANİLİKTİR. ÇOK KARAKTERSİZCE BİR FİKİRDİR. AHLAKSIZCA BİR FİKİRDİR. Müslüman böyle bir şeyi ağzına almaz. 


TÜRK İSLAM BİRLİĞİ

TÜRK İSLAM BİRLİĞİ’NDE HİÇBİR KÜLTÜR KAYBOLMAZ, BİLAKİS KÜLTÜRLER DAHA YERLEŞİR, DAHA OTURUR, DAHA MÜKEMMEL HALE GELİR.

İTTİHAD-I İSLAM’DA SEVGİNİN IRMAĞI VARDIR, IRMAK GİBİ AKAR SEVGİ. Şefkat, merhamet, dostluk, kardeşlik, yardımlaşma, merhamet. Mehdiyet bunlardan ibarettir.

TEK VE GERÇEK DOST ALLAH'TIR


 İNSAN DÜNYADA DA AHİRETTE DE TEK DOSTU, VELİSİ VE KORUYUCUSU, YARATICISI OLAN ALLAH İLE BERABERDİR. İNSANIN CENNETTE YANINDA GÖRECEĞİ PEYGAMBERLER, ELÇİLER, SALİH MÜMİNLER, HURİLER VE GILMANLAR İSE ALLAH'IN DOSTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE YAKINLIĞINI EN YOĞUN TECELLİ ETTİRDİĞİ VARLIKLARDIR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder