10 Aralık 2013 Salı

HEMEN ŞİMDİ "TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ"

İSLAM BİRLİĞİ OLDUĞUNDA NELER OLACAK?

Fikir. Sevgi, muhabbet, şefkat, demokrasi, düşünce özgürlüğü, coşku bu güzelliği meydana getirecek. Yani tam bir özgürlük, tam bir sevgi ortamı olacak. Bilimde, sanatta, müthiş bir medeniyet gelişmesi ve patlaması meydana gelecek. Daha önce biliyorsunuz, İslam’ın ilk yıllarında da öyle bir kültürde, bilimde, sanatta gelişme olmuştu. Bu sefer dünya çapında muazzam bir gelişme olacak. Müthiş bir medeniyet meydana gelecek. Bunu da inşaAllah sizin yaşınız genç, hep beraber inşaAllah göreceğiz. 


Türk İslam Birliği’ni oluşturalım:

Bir insan çift parmağı ile bir şeyi kaldıramıyorsa iki eliyle birden tutar, asılır, kaldırır. Ha bire çift parmakları ile zorluyorlar. Yok işte, Filistin’e yara bandı gönderelim, kanamayı durdurucu ilaçlar gönderelim, kan gönderelim, serum gönderelim… kardeşim o kan akmasa da sen de kan göndermesen olmuyor mu? O yara olmasa da sen de yara bandı göndermesen olmuyor mu? Türk İslam Birliği’ni oluşturalım, millet asılıp kesilmesin, zulüm de olmasın, onlara da ihtiyaç olmasın. Böyle bir kahramanlık anlayışı var bir kısım insanlarda. İşte oraya bol bol doktor gönderelim. Niye doktor gönderiyorsun?Türk İslam Birliği’ni savunacak insanlar gönderelim, Türk İslam Birliği’ni oluşturalım. Hayır zaten olduysa olay, o ayrı mesele tabi, kan akıtıldıysa tabi doktor göndereceğiz, ilaç da, her şey göndereceğiz. Ama bunu engellemek varken, bunu engelleme ile ilgili hiçbir çalışma yapmayıp da sadece o konuya hazırlık yapmak… Mesela vakıflar var, dernekler, şahıslar var, sürekli ağızlarında bu var. “İşte onlar çok perişan durumdalar, onlara pansuman bezi gönderelim. İlaç gönderelim, Novalgine gönderelim. Acıyı dindirmek için uyuşturucu ilaç gönderelim." Kardeşim canı yanmasa bunların, bu sistemi değiştirsek, Türk İslam Birliği’ni kursak hem İsrail’i kurtarsak, oradaki dindarları, hem Hıristiyan dindarları kurtarsak, hem Müslümanları kurtarsak olmuyor mu?... Türk İslam Birliği şart, Türk İslam Birliği'nin bir an önce oluşması gerekiyor, birçok söz şeklinde söylenebilir. Allah bunu yapacak, kaderimizde bu. Sadece sebebe sarılmamız gerekiyor. Şimdi ben buradan elimi uzatmaya niyet etmezsem bu bardağa dokunamam. Değil mi? Niyet edince Allah veriyor. Bunu isteyince, yani niyet etmek duadır. İşte niyet edeceğiz ki Allah bize versin inşaAllah. Geniş çapta niyet edilmesi gerekir, istenmesi gerekir. Ama herkes uyusa bile Türk İslam Birliği yine olacak, onu söyleyeyim. 



Türk-İslam Birliği için net tavır koysunlar ;

Madem benden bir öneri istiyorlar, şunu söyleyeyim, istirham ediyorum, rica ediyorum, Allah’a güvenip dayansınlar,hükümette kim olursa olsun Türk-İslam Birliği için net tavır koysunlar ve açıklasınlar bunu. Hiçbir şey olmaz, çok imanlı, yiğit millet, hepimiz arkalarındayız.Türk-İslam Birliği oluştuğunda İsrail’in kan akıtması duracaktır. Filistinlilerin çektiği azap duracaktır, İsrail çok rahat ede


cektir. Dindarlar rahat edecektir. Hıristiyanlar rahat edecektir. Herkes rahat edecektir. Bunun gecikmesi demek bu acıların devamı demektir. Türk-İslam Birliği’ni istemeyen her kim olursa olsun. Bu meydana gelen acılarda manevi sorumluluk altında olur.

KURAN DÜNYADA YENİ ANLAŞILMAYA BAŞLANDI:

Müslümanlar dünya çapında Kuran’ı daha yeni anlamaya başladılar. Ve İslam’ı yeni yeni yaşamaya başladılar. Mesela Irak’ta, Suriye’de, Filistin’de, hep komünist partiler, yani Stalinist düşünce hakimdi. Türk dünyasında da komünistler hakimdi. Komünist darwinist, materyalist düşünceden daha yeni İslam alemi kurtuluyor, yani bu hastalıktan yeni kurtuldu ve nekahet devresini yeni yeni atlatıyor İslam alemi ve kendine gelmeye başladı. Asıl bundan sonra medeniyette, bilimde, çağdaşlıkta, ilericilikte, sanatta ve güzellikte müthiş hamleler yapacaklar. Bu Hz. Mehdi ve Hz. İsa zamanında olacaktır. Böyle bir fetret devrinden geçileceği, böyle acı devirlerden geçileceği, böyle bir çöküntü devrinden geçileceği de zaten rivayetlerde Peygamber Efendimiz (sav) tarafından belirtilmiştir. Bu fitne çağı bitti. Şimdi aydınlık ve güzel bir çağ başladı. O dediğiniz çağ yakın zamanda bitti. Bundan sonra sürekli aydınlanma, ileriye gitme ve güçlenme çağı var. 

SN. ADNAN OKTAR


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder